BN

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus och Nextory

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus och Nextory

Få personer sätter fingret på svårigheter med relationer lika träffsäkert som Moa Herngren gör. Hon har skrivit SVTs “Bonusfamiljen”, följde upp med handboken - “Fältguide för Bonusfamiljen”. Hon romandebuterade 2007, och hennes åttonde och senaste roman “Svärmodern” ligger stabilt på topplistan över de mest sålda böckerna, sedan den släpptes tidigare i april. Men det spelar mindre roll nu när hennes bokhylla fattat eld, och hon hinner bara rädda tre böcker... Vilka räddar hon? Och vilken är den där som gärna får stå kvar:
Få personer sätter fingret på svårigheter med relationer lika träffsäkert som Moa Herngren gör. Hon har skrivit SVTs “Bonusfamiljen”, följde upp med handboken - “Fältguide för Bonusfamiljen”. Hon romandebuterade 2007, och hennes åttonde och senaste roman “Svärmodern” ligger stabilt på topplistan över de mest sålda böckerna, sedan den släpptes tidigare i april. Men det spelar mindre roll nu när hennes bokhylla fattat eld, och hon hinner bara rädda tre böcker... Vilka räddar hon? Och vilken är den där som gärna får stå kvar:

3 böcker Moa Herngren räddar när hennes bokhylla brinner

Moa Herngren
Foto: Anna-Lena Ahlström

Din bokhylla står tyvärr i lågor, och du hinner bara välja tre böcker att rädda. Vilka tre böcker väljer du?

– Först räddar jag min pappas fotoböcker där han sammanställt hela vår barndom, en ovärderlig skatt som jag till varje pris måste få med mig.

– Sen blir det min debutbok Allt är bara bra, tack från 2007 som bara finns kvar i ett enda ex och som inte går att få tag på längre.

Allt är bara bra, tack


– Eftersom jag är en nostalgisk person så vill jag få med mig ett par böcker som betydde mycket för mig som ung och som jag släpat med mig sen jag flyttade hemifrån. Bodil Malmstens Den dag kastanjerna slår ut är jag långt härifrån och Dumskallarnas sammansvärjning av John Kennedy Toole

Den dagen kastanjerna slår ut är jag långt härifrån
Dumskallarnas sammansvärjning


Bli med katt och allt med Dan Brown får gärna stå kvar.

Moa Herngrens åttonde roman – Svärmodern – är en berättelse om de närmaste relationerna vi har, och hur svårt det kan vara att förhålla sig till varandra när roller man tagit för givet bryts upp och förändras.”Om bokhyllan brinner måste det bero på att hela världen brinner så då räddar jag…”

Läs vilka tre böcker Ernst Billgren räddar när hans bokhylla brinner

DELA